Benvinguts al Blog!

Avui és un dia molt significatiu perquè inicio una comunicació regular amb tots vosaltres, on aprofitaré per explicar totes aquelles coses que faig i que prescric per a tenir una millor qualitat de vida.

En aquest blog vull reflectir una manera fàcil però acurada d’explicar què li passa al nostre cos quan ens volem aprimar, quan fem exercici, quan mengem entre d’altres coses que us vull aconsellar.


La qüestió és donar arguments basats en ciència i no en rumors per saber allò que funciona realment.


Tanmateix, també voldré compartir-vos alguna recepta o tractament estètic que poso en pràctica. 

No és només una questió estètica

Molts de vosaltres ja sabeu que em dedico a fer perdre l’excés de greix que tenim acumulat i no sempre es tracta d’obesitat o sobrepès. Moltes persones amb normopès també han de perdre certa acumulació de greix. No és simplement una qüestió estètica, perquè veure’s bé significa una millor autoestima i un empoderament que repercuteix en una actitud molt més positiva que es tradueix en salut. 

Estreno el blog amb uns posts relacionats amb la cetosi perquè cada vegada més, cal difondre els avantatges d’aquest tractament tan segur com eficaç que ens està donant una esperança amb tota aquella gent que volen perdre pes i no paren de peregrinar de consulta en consulta fins a trobar un professional que els aconselli correctament un tractament eficaç per a perdre el greix que sobra i a conservar el múscul.


Cada setmana us aniré explicant més i més coses relacionades amb la meva consulta professional. Recordeu que podeu trobar tota informació necessària de la meva activitat professional a jgras.com