La Cel·lulitis

La cel·lulitis és una desestructuració del teixit gras subcutani que provoca alteracions de la forma corporal i l’aparença de la pell en zones localitzades, principalment a les cuixes, abdomen, malucs i braços. Una dieta inadequada, poca activitat física i els factors genètics, poden ser les principals causes de l’aparició de la cel·lulitis.

Per eliminar la cel·lulitis cal entendre com es genera en la teva pell i per això, el nou programa metge PnKCelulitis de Pronokal Group aborda la cel·lulitis, revertint el procés de creació de la mateixa.


La cel·lulitis és un problema que afecta entre el 85% i el 98% de les dones. Pot aparèixer també en homes.

Primer de tot hem de conèixer quin grau tens i com t’afecta. El Dr. Jordi Schlaghecke serà qui determinarà el teu grau de cel·lulitis i et donarà les pautes sobre com combatre-la, però aquí et deixem unes pistes que et poden orientar:

  • Grau 1: No s’evidencia visualment, només a la compressió. Els glutis són les zones més afectades.
  • Grau 2: La cel·lulitis es veu a simple vista. Afecta glutis i cuixes.
  • Grau 3: S’evidencia visualment i provoca dolor al tacte. Localització múltiple.

PnK Celulitis de Pronokal Group

El Programa PnKCelulitis és un nou tractament mèdic personalitzat per combatre de manera integral la cel·lulitis i la flacciditat muscular, indicat especialment per a dones en normopès (IMC entre 20-25).

Un nou programa de curta durada basat en un abordatge multidisciplinari que s’adapta en funció del grau de cel·lulitis de cada pacient a través de 3 processos revertint el procés de creació de la mateixa:

– Procés de Reestructuració: la cel·lulitis comporta una desestructuració del teixit gras subcutani provocant alteracions de la forma corporal i l’aparença de la pell en zones localitzades. El programa està pensat per a combatre aquesta desestructuració des del primer dia.

– Procés de Drenatge: durant la formació de la cel·lulitis es genera un edema o retenció de líquids que cal drenar.

– Procés de Tonificació: és important tonificar la musculatura per recuperar el to i reduir la flacciditat muscular. Aconseguiràs més una millora visual de la pell, tant en la seva aparença com al tacte (pell de taronja).


El Programa PnKCelulitis inclou control mèdic, seguiment dietètic, alimentació equilibrada, pautes d’activitat física específiques i productes específics destinats a combatre la cel·lulitis localitzada i la flacciditat muscular.